Byggpierre I Strandbaden Plöjargränd 157 263 54 LERBERGET 070 - 991 60 54HERE

Trapprenovering i Lerberget

Annons:
I Lerberget finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Lerberget som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Lerberget så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lerberget hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lerberget.

Trapprenovering i Lerberget - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Lerberget. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Byggpierre I Strandbaden
Plöjargränd 157
263 54 LERBERGET

Annons:

Mer information om Lerberget - trapprenovering

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Lerberget

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Lerberget eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Lerberget.

Hittar du inte något passande företag i Lerberget som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Skåne.