Sydsvensk Golvslipning AB 044 - 21 06 70 C4 Måleri & Golv AB Lägerv. 1 291 66 KRISTIANSTAD 070 - 824 07 61HERE

Trapprenovering i Kristianstad

Annons:
I Kristianstad finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Kristianstad som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Kristianstad så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kristianstad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kristianstad.

Trapprenovering i Kristianstad - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Kristianstad. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Sydsvensk Golvslipning AB
044 - 21 06 70C4 Måleri & Golv AB
Lägerv. 1
291 66 KRISTIANSTAD

Annons:

Mer information om Kristianstad - trapprenovering

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Kristianstad

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Kristianstad eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Kristianstad.

Hittar du inte något passande företag i Kristianstad som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Skåne.