Trapprenovering i Hörja

Annons:
I Hörja finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Hörja som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Hörja så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hörja hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hörja.

Trapprenovering i Hörja - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Hörja. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Hörja - trapprenovering

Hörja är en småort i Hässleholms kommun och kyrkby i Hörja socken i Skåne cirka 6 km norr om Tyringe. Hörja kyrka är byggd av gråsten. I dag kvarstår långhus och kor från medeltiden.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 193, år 2010