Höganäs Specialsnickeri Bruksg. 35 263 39 HÖGANÄS Byggnads AB Knut Rosenkvist Norreg. 2 263 39 HÖGANÄS 070 - 575 59 31HERE

Trapprenovering i Höganäs

Annons:
I Höganäs finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Höganäs som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Höganäs så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Höganäs hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Höganäs.

Trapprenovering i Höganäs - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Höganäs. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Höganäs Specialsnickeri
Bruksg. 35
263 39 HÖGANÄSByggnads AB Knut Rosenkvist
Norreg. 2

Annons:

Mer information om Höganäs - trapprenovering

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Höganäs

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Höganäs eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Höganäs.

Hittar du inte något passande företag i Höganäs som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Skåne.