Trapprenovering i Fleninge

Annons:
I Fleninge finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Fleninge som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Fleninge så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Fleninge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Fleninge.

Trapprenovering i Fleninge - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Fleninge. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Fleninge - trapprenovering

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010