Trapprenovering i Bjärred

Annons:
I Bjärred finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Bjärred som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Bjärred så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bjärred hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bjärred.

Trapprenovering i Bjärred - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Bjärred. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Bjärred - trapprenovering

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010