Sandéns Golv AB Åkerslundsg. 6 262 73 ÄNGELHOLM 042 - 15 36 000431 - 182 50 Robor AB Brynjeg. 6 262 44 ÄNGELHOLM 070 - 817 03 56HERE

Trapprenovering i Ängelholm

Annons:
I Ängelholm finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Ängelholm som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Ängelholm så kan du leta vidare i Skåne efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ängelholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ängelholm.

Trapprenovering i Ängelholm - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Ängelholm. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Sandéns Golv AB
Åkerslundsg. 6
262 73 ÄNGELHOLM


Robor AB
Brynjeg. 6
262 44 ÄNGELHOLM

Annons:

Mer information om Ängelholm - trapprenovering

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Ängelholm

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Ängelholm eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Ängelholm.

Hittar du inte något passande företag i Ängelholm som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Skåne.