Hefa Inredningssnickerier Björkängsg. 7 590 72 LJUNGSBRO 073 - 981 07 36HERE

Trapprenovering i Ljungsbro

Annons:
I Ljungsbro finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Ljungsbro som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Ljungsbro så kan du leta vidare i Östergötland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljungsbro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljungsbro.

Trapprenovering i Ljungsbro - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Ljungsbro. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Hefa Inredningssnickerier
Björkängsg. 7
590 72 LJUNGSBRO

Annons:

Mer information om Ljungsbro - trapprenovering

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Ljungsbro

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Ljungsbro eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Ljungsbro.

Hittar du inte något passande företag i Ljungsbro som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Östergötland.