Bergstens Bygg & Hantverksservice Himna Storgård 585 64 LINGHEM 013 - 700 19HERE

Trapprenovering i Linghem

Annons:
I Linghem finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Linghem som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Linghem så kan du leta vidare i Östergötland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Linghem hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Linghem.

Trapprenovering i Linghem - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Linghem. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Bergstens Bygg & Hantverksservice
Himna Storgård
585 64 LINGHEM

Annons:

Mer information om Linghem - trapprenovering

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Linghem

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Linghem eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Linghem.

Hittar du inte något passande företag i Linghem som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Östergötland.