3-Golv Klinkendalsv. 9 590 45 BROKIND 076 - 108 37 04HERE

Trapprenovering i Brokind

Annons:
I Brokind finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Brokind som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Brokind så kan du leta vidare i Östergötland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Brokind hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Brokind.

Trapprenovering i Brokind - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Brokind. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

3-Golv
Klinkendalsv. 9
590 45 BROKIND

Annons:

Mer information om Brokind - trapprenovering

Brokind är en tätort i Linköpings kommun i Östergötland. Brokind ligger cirka 27 km söder om Linköping invid sjön Lilla Rängen. I Brokind finns ett flertal hästgårdar en skola som sträcker sig till 6:e klass, en badplats, några fotbollsplaner samt ett elljusspår.

Yta: 64,38 hektar
Invånarantal: 502, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Brokind

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Brokind eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Brokind.

Hittar du inte något passande företag i Brokind som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Östergötland.