Motala Ströms Snickerifabrik AB Fågelsjöv. 26 590 31 BORENSBERG 0141 - 413 20HERE

Trapprenovering i Borensberg

Annons:
I Borensberg finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Borensberg som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Borensberg så kan du leta vidare i Östergötland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Borensberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Borensberg.

Trapprenovering i Borensberg - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Borensberg. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Motala Ströms Snickerifabrik AB
Fågelsjöv. 26
590 31 BORENSBERG

Annons:

Mer information om Borensberg - trapprenovering

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Borensberg

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Borensberg eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Borensberg.

Hittar du inte något passande företag i Borensberg som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Östergötland.