Almbysnickarn Hjälmarsberg 705 95 ÖREBRO 019 - 32 25 96 Bennman I Örebro AB Stensmossev. 10 705 91 ÖREBRO 073 - 841 02 29 Bbm I Örebro AB Verkstadsg. 4 702 27 ÖREBRO 019 - 31 08 90HERE

Trapprenovering i Örebro

Annons:
I Örebro finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 3 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Örebro som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Örebro så kan du leta vidare i Örebro efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Örebro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Örebro.

Trapprenovering i Örebro - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Örebro. Listan omfattar 3 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Almbysnickarn
Hjälmarsberg
705 95 ÖREBRO


Bennman I Örebro AB
Stensmossev. 10
705 91 ÖREBRO


Bbm I Örebro AB
Verkstadsg. 4
702 27 ÖREBRO

Annons:

Mer information om Örebro - trapprenovering

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Örebro

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Örebro eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Örebro.

Hittar du inte något passande företag i Örebro som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Örebro.