Trapprenovering i Odensbacken

Annons:
I Odensbacken finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Odensbacken som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Odensbacken så kan du leta vidare i Örebro efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Odensbacken hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Odensbacken.

Trapprenovering i Odensbacken - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Odensbacken. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Odensbacken - trapprenovering

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010