Trapprenovering i Porjus

Annons:
I Porjus finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Porjus som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Porjus så kan du leta vidare i Norrbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Porjus hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Porjus.

Trapprenovering i Porjus - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Porjus. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Porjus - trapprenovering

Porjus är en tätort i Jokkmokks kommun, Lappland, Norrbottens län. Samhället kom till i början av 1900-talet i samband med att Porjus kraftverk byggdes här i Stora Luleälv, vid utloppet av Stora Lulevatten åren 1910-1915. Åren 1971-1982 byggdes den nya kraftstationen.

Yta: 73,83 hektar
Invånarantal: 328, år 2010