Trapprenovering i Övertorneå

Annons:
I Övertorneå finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Övertorneå som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Övertorneå så kan du leta vidare i Norrbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Övertorneå hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Övertorneå.

Trapprenovering i Övertorneå - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Övertorneå. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Övertorneå - trapprenovering

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.