Snickeri Bygg & Marint i Norr AB Jönsbyv. 119 945 91 NORRFJÄRDEN 070 - 273 42 30HERE

Trapprenovering i Norrfjärden

Annons:
I Norrfjärden finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Norrfjärden som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Norrfjärden så kan du leta vidare i Norrbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Norrfjärden hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Norrfjärden.

Trapprenovering i Norrfjärden - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Norrfjärden. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Snickeri Bygg & Marint i Norr AB
Jönsbyv. 119
945 91 NORRFJÄRDEN

Annons:

Mer information om Norrfjärden - trapprenovering

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Norrfjärden

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Norrfjärden eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Norrfjärden.

Hittar du inte något passande företag i Norrfjärden som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Norrbotten.