Trapprenovering i Lansjärv

Annons:
I Lansjärv finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Lansjärv som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Lansjärv så kan du leta vidare i Norrbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lansjärv hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lansjärv.

Trapprenovering i Lansjärv - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Lansjärv. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Lansjärv - trapprenovering

Lansjärv är en by i och småort i Överkalix kommun. Redan på 1600-talet fanns det bofasta i Lansjärv. I augusti 2003 blev det känt för allmänheten att man gjort vissa fynd gjorda i Rackberget. Fynden beräknas vara cirka 8 000–10 000 år gamla.

Yta: 31 hektar
Invånarantal: 56, år 2010