Trapprenovering i Laisvall

Annons:
I Laisvall finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Laisvall som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Laisvall så kan du leta vidare i Norrbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Laisvall hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Laisvall.

Trapprenovering i Laisvall - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Laisvall. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Laisvall - trapprenovering

Laisvall är en småort i Arjeplogs kommun. Laisvall är den största orten på Arjeplogs landsbygd och var före 2005 en tätort. I Laisvall fanns tidigare blymalmsgruvan Laisvallgruvan. Gruvan var under årtionden livsnerven och den största arbetsgivaren på orten men sedan den lades ner 2001 har orten cirka 100 fasta boende.

Yta: 49 hektar
Invånarantal: 105, år 2010