Trapprenovering i Karlsborgsverken

Annons:
I Karlsborgsverken finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Karlsborgsverken som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Karlsborgsverken så kan du leta vidare i Norrbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Karlsborgsverken hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Karlsborgsverken.

Trapprenovering i Karlsborgsverken - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Karlsborgsverken. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Karlsborgsverken - trapprenovering

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 204,05 hektar
Invånarantal: 351, år 2010