Trapprenovering i Kainulasjärvi

Annons:
I Kainulasjärvi finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Kainulasjärvi som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Kainulasjärvi så kan du leta vidare i Norrbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kainulasjärvi hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kainulasjärvi.

Trapprenovering i Kainulasjärvi - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Kainulasjärvi. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Kainulasjärvi - trapprenovering

Kainulasjärvi är en småort i Pajala kommun i Sverige. Byn ligger i Tärendö socken, 19 kilometer söder om kyrkbyn Tärendö och 2 kilometer öster om ån Narkausjoki.

Yta: 63 hektar
Invånarantal: 131, år 2010