Trapprenovering i Juoksengi

Annons:
I Juoksengi finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Juoksengi som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Juoksengi så kan du leta vidare i Norrbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Juoksengi hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Juoksengi.

Trapprenovering i Juoksengi - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Juoksengi. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Juoksengi - trapprenovering

Juoksengi är en tätort vid Torne älv i Övertorneå kommun, Norrbottens län. Norra polcirkeln, som passerar orten, har givit Juoksengi smeknamnet "polcirkelbyn". Juoksengi är en av Tornedalens typiska långsträckta byar. Trakten eller byn Juoksengi börjar i söder i Vanhaniemi och slutar i norr i Nivaranta strax söder om Svanstein.

Yta: 105,79 hektar
Invånarantal: 350, år 2010

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.