Trapprenovering i Jäckvik

Annons:
I Jäckvik finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Jäckvik som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Jäckvik så kan du leta vidare i Norrbotten efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Jäckvik hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Jäckvik.

Trapprenovering i Jäckvik - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Jäckvik. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Jäckvik - trapprenovering

Jäckvik (eller Jäkkvik) är en fjällby i Arjeplogs kommun utmed Riksväg 95 (Silvervägen), med cirka 30 bofasta invånare. I byn finns Jäckviks fjällgård som drivs av Svenska kyrkan samt Jäckviks kapell. Jäckvik Fjällcenter har en alpin skidanläggning med tre nedfarter, och liften är Sveriges längsta ankarlift med sina 1927 meter.

Yta:
Invånarantal: 30, år 2010