BBM Golv & Bad AB Verkstadsg. 10 352 46 VÄXJÖ 0470 - 184 00 Pauls Mureri AB S. Allén 3 352 59 VÄXJÖ 0470 - 820 37HERE

Trapprenovering i Växjö

Annons:
I Växjö finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Växjö som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Växjö så kan du leta vidare i Kronoberg efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Växjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Växjö.

Trapprenovering i Växjö - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Växjö. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

BBM Golv & Bad AB
Verkstadsg. 10
352 46 VÄXJÖ


Pauls Mureri AB
S. Allén 3
352 59 VÄXJÖ

Annons:

Mer information om Växjö - trapprenovering

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Växjö

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Växjö eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Växjö.

Hittar du inte något passande företag i Växjö som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Kronoberg.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.