Trapprenovering i Häradsbäck

Annons:
I Häradsbäck finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Häradsbäck som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Häradsbäck så kan du leta vidare i Kronoberg efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Häradsbäck hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Häradsbäck.

Trapprenovering i Häradsbäck - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Häradsbäck. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Häradsbäck - trapprenovering

Häradsbäck är en kyrkby i Härlunda socken och småort i Älmhults kommun i Småland, ganska nära gränsen till Skåne. Byn ligger längs länsväg 120 mellan Älmhult och Tingsryd. Affär - Handelsboden, dagligvaror och mat, ombud för bl a Posten, DHL, Schenker, Systembolaget, Apoteket.

Yta: 71 hektar
Invånarantal: 179, år 2010