Trapprenovering i Timmernabben

Annons:
I Timmernabben finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Timmernabben som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Timmernabben så kan du leta vidare i Kalmar efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Timmernabben hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Timmernabben.

Trapprenovering i Timmernabben - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Timmernabben. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Timmernabben - trapprenovering

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånarantal: 1276, år 2010