Trapprenovering i Ljungbyholm

Annons:
I Ljungbyholm finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Ljungbyholm som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Ljungbyholm så kan du leta vidare i Kalmar efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljungbyholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljungbyholm.

Trapprenovering i Ljungbyholm - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Ljungbyholm. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Ljungbyholm - trapprenovering

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010