Trapprenovering i Grönskåra

Annons:
I Grönskåra finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Grönskåra som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Grönskåra så kan du leta vidare i Kalmar efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Grönskåra hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Grönskåra.

Trapprenovering i Grönskåra - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Grönskåra. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Grönskåra - trapprenovering

Grönskåra är en småort i Fagerhults socken i Högsby kommun, belägen vid Badebodaån, omkring 20 kilometer sydväst om Högsby. I Grönskåra korsas länsvägarna 125 och H 655 (gamla riksväg 23). Mellan 1913 och 1963 var Grönskåra station på järnvägen mellan Mönsterås och Fagerhult (Mönsterås Järnväg)

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 95, år 2010