Lillbyggarn Tommy Karlström Hammarv. 8 387 35 BORGHOLM 070 - 672 94 35HERE

Trapprenovering i Borgholm

Annons:
I Borgholm finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Borgholm som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Borgholm så kan du leta vidare i Kalmar efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Borgholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Borgholm.

Trapprenovering i Borgholm - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Borgholm. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Lillbyggarn Tommy Karlström
Hammarv. 8
387 35 BORGHOLM

Annons:

Mer information om Borgholm - trapprenovering

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Borgholm

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Borgholm eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Borgholm.

Hittar du inte något passande företag i Borgholm som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Kalmar.