MK Betongrenovering AB Stora vägen 29 579 91 BOCKARA 070 - 632 81 62HERE

Trapprenovering i Bockara

Annons:
I Bockara finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Bockara som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Bockara så kan du leta vidare i Kalmar efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bockara hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bockara.

Trapprenovering i Bockara - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Bockara. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

MK Betongrenovering AB
Stora vägen 29
579 91 BOCKARA

Annons:

Mer information om Bockara - trapprenovering

Bockara är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Vid Riksväg 37, som passerar rakt igenom orten, ligger förutom villabebyggelse en bensinmack, en kyrka och en skola.

Yta: 79,96 hektar
Invånarantal: 316, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Bockara

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Bockara eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Bockara.

Hittar du inte något passande företag i Bockara som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Kalmar.