Trapprenovering i Oviken

Annons:
I Oviken finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Oviken som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Oviken så kan du leta vidare i Jämtland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Oviken hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Oviken.

Trapprenovering i Oviken - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Oviken. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Oviken - trapprenovering

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010