Eko Bygg Produktion Repslagarstigen 6 831 46 ÖSTERSUND 070 - 338 64 69 Nyströms Kakelaffär Bangårdsg. 32 831 45 ÖSTERSUND 063 - 51 77 60 Sundbergs Hus & Hemservice Stenbärsv. 8 831 62 ÖSTERSUND 073 - 830 49 01HERE

Trapprenovering i Östersund

Annons:
I Östersund finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 3 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Östersund som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Östersund så kan du leta vidare i Jämtland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Östersund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Östersund.

Trapprenovering i Östersund - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Östersund. Listan omfattar 3 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Eko Bygg Produktion
Repslagarstigen 6
831 46 ÖSTERSUND


Nyströms Kakelaffär
Bangårdsg. 32
831 45 ÖSTERSUND


Sundbergs Hus & Hemservice
Stenbärsv. 8
831 62 ÖSTERSUND

Annons:

Mer information om Östersund - trapprenovering

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Östersund

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Östersund eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Östersund.

Hittar du inte något passande företag i Östersund som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Jämtland.