MM Snickeri Ringv. 2 B 835 31 KROKOM 073 - 054 38 93HERE

Trapprenovering i Krokom

Annons:
I Krokom finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Krokom som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Krokom så kan du leta vidare i Jämtland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Krokom hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Krokom.

Trapprenovering i Krokom - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Krokom. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

MM Snickeri
Ringv. 2 B
835 31 KROKOM

Annons:

Mer information om Krokom - trapprenovering

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Krokom

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Krokom eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Krokom.

Hittar du inte något passande företag i Krokom som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Jämtland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.