Trapprenovering i Kälarne

Annons:
I Kälarne finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Kälarne som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Kälarne så kan du leta vidare i Jämtland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kälarne hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kälarne.

Trapprenovering i Kälarne - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Kälarne. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Kälarne - trapprenovering

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010