Stepkit AB Sikås Stationsv. 295 830 70 HAMMERDAL 0644 - 108 00HERE

Trapprenovering i Hammerdal

Annons:
I Hammerdal finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Hammerdal som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Hammerdal så kan du leta vidare i Jämtland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hammerdal hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hammerdal.

Trapprenovering i Hammerdal - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Hammerdal. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Stepkit AB
Sikås Stationsv. 295
830 70 HAMMERDAL

Annons:

Mer information om Hammerdal - trapprenovering

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Hammerdal

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Hammerdal eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Hammerdal.

Hittar du inte något passande företag i Hammerdal som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Jämtland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.