Trapprenovering i Häggenås

Annons:
I Häggenås finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Häggenås som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Häggenås så kan du leta vidare i Jämtland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Häggenås hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Häggenås.

Trapprenovering i Häggenås - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Häggenås. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Häggenås - trapprenovering

Häggenås är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Häggenås socken. Orten ligger invid Inlandsbanan samt europaväg 45 cirka 30 km vägavstånd nordost om Östersund. Häggenås kyrka byggdes 1831 - 37.

Yta: 74,22 hektar
Invånarantal: 320, år 2010

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.