Trapprenovering - Kakelhuset i Kungsbacka

Annons:
Kakelhuset i Kungsbacka är ett företag eller verksamhet i Kungsbacka som sysslar med trapprenovering i någon form, t.ex. som snickare, trappspecialist, byggfirma, byggvaruhus eller byggföretag. För att ta reda på vilka tjänster inom trapprenovering som Kakelhuset i Kungsbacka kan hjälpa dig med i Kungsbacka rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Skulle det vara så att Kakelhuset i Kungsbacka inte har möjlighet att renovera, bygga eller laga din trappa rekommenderar vi att du tar kontakt med något annan företag i Halland som sysslar med trappor och trapprenovering.
Annons:

För att få bästa pris och hantverkare som kan hjälpa dig med trapprenovering i Kungsbacka rekommenderar vi att du kontaktar fler företag än Kakelhuset i Kungsbacka och tar reda på deras prisbild samt tillgänglighet.

Kontaktuppgifter för Kakelhuset i Kungsbacka

Kakelhuset i Kungsbacka
Kungsparksv. 54
434 39 KUNGSBACKA
0300 - 67 27 00


Karta och vägbeskrivning till Kakelhuset i Kungsbacka

Om du vill besöka Kakelhuset i Kungsbacka för att få råd och tips om trapprenovering kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:


Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.