Sydsvensk Golvslipning AB 035 - 12 78 10 Specialsnickerier i Halmstad AB Skyttev. 29 302 44 HALMSTAD 035 - 10 06 50HERE

Trapprenovering i Halmstad

Annons:
I Halmstad finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Halmstad som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Halmstad så kan du leta vidare i Halland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Halmstad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Halmstad.

Trapprenovering i Halmstad - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Halmstad. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Sydsvensk Golvslipning AB
035 - 12 78 10Specialsnickerier i Halmstad AB
Skyttev. 29
302 44 HALMSTAD

Annons:

Mer information om Halmstad - trapprenovering

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Halmstad

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Halmstad eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Halmstad.

Hittar du inte något passande företag i Halmstad som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Halland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.