Snickarn Patrik Kalmén AB Terra Novav. 9 621 53 VISBY 073 - 982 75 61HERE

Trapprenovering i Visby

Annons:
I Visby finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Visby som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Visby så kan du leta vidare i Gotland efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Visby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Visby.

Trapprenovering i Visby - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Visby. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Snickarn Patrik Kalmén AB
Terra Novav. 9
621 53 VISBY

Annons:

Mer information om Visby - trapprenovering

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Visby

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Visby eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Visby.

Hittar du inte något passande företag i Visby som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Gotland.