Trapprenovering i Österfärnebo

Annons:
I Österfärnebo finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Österfärnebo som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Österfärnebo så kan du leta vidare i Gävleborg efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Österfärnebo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Österfärnebo.

Trapprenovering i Österfärnebo - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Österfärnebo. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Österfärnebo - trapprenovering

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010