M Krantz bygg S. Kilaforsv. 115 821 41 BOLLNÄS 0278 - 78 90 37HERE

Trapprenovering i Bollnäs

Annons:
I Bollnäs finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Bollnäs som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Bollnäs så kan du leta vidare i Gävleborg efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bollnäs hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bollnäs.

Trapprenovering i Bollnäs - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Bollnäs. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

M Krantz bygg
S. Kilaforsv. 115
821 41 BOLLNÄS

Annons:

Mer information om Bollnäs - trapprenovering

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Kostnad för trapprenovering i Bollnäs

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Bollnäs eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Bollnäs.

Hittar du inte något passande företag i Bollnäs som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Gävleborg.