Trapprenovering i Hedemora

Annons:
I Hedemora finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Hedemora som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Hedemora så kan du leta vidare i Dalarna efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hedemora hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hedemora.

Trapprenovering i Hedemora - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Hedemora. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Hedemora - trapprenovering

Hedemora är en tätort i Dalarna samt centralort i Hedemora kommun i Dalarnas län i Sverige. Hedemora fick stadsrätt 1459, vilket gör Hedemora till Dalarnas enda medeltida stad med officiella rättigheter (Falun var de facto stad under medeltiden, men fick officiellt sina privilegier först 1641)

Yta: 6,12 km2
Invånarantal: 7273, år 2010