Hjärps Snickeri AB Samuelsdalsv. 2 791 61 FALUN 023 - 230 85HERE

Trapprenovering i Falun

Annons:
I Falun finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 1 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Falun som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Falun så kan du leta vidare i Dalarna efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Falun hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Falun.

Trapprenovering i Falun - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Falun. Listan omfattar 1 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

Hjärps Snickeri AB
Samuelsdalsv. 2
791 61 FALUN

Annons:

Mer information om Falun - trapprenovering

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Kostnad för trapprenovering i Falun

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Falun eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Falun.

Hittar du inte något passande företag i Falun som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Dalarna.