Trapprenovering i Dala-Floda

Annons:
I Dala-Floda finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 0 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Dala-Floda som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Dala-Floda så kan du leta vidare i Dalarna efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Dala-Floda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Dala-Floda.

Trapprenovering i Dala-Floda - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Dala-Floda. Listan omfattar 0 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.Mer information om Dala-Floda - trapprenovering

Dala-Floda är en tätort i Gagnefs kommun i Dalarna, som egentligen består av ett komplex av flera byar runt Floda kyrka och är centrum i Floda socken. Byarna som ingår i tätorten är Holsåker, Kyrkbyn, Syrholen, Bäckbyn, Svedjebyn, Sälje och Forsgärdet (med Station och Tallriset). Förutom Forsgärdet ligger samtliga på norra sidan av älven.

Yta: 196,58 hektar
Invånarantal: 680, år 2010

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.