BBM i Dalarna AB Gjutarg. 48 781 70 BORLÄNGE 0243 - 22 41 20 Samuels Snickarservice AB Hummelg. 10 784 35 BORLÄNGE 070 - 418 53 39HERE

Trapprenovering i Borlänge

Annons:
I Borlänge finns det en del företag som kan hjälpa dig med trapprenovering - sammanlagt finns det 2 olika byggfirmor, snickare, byggföretag och specialister i Borlänge som uppges vara erfarna inom trapprenovering och att bygga, laga och renovera trappor. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan utföra trapprenovering i Borlänge så kan du leta vidare i Dalarna efter andra orter och företag som kanske är har bättre tillgänglighet eller erfarenhet när det gäller att renovera, reparera eller bygga trappor.
Annons:

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Borlänge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Borlänge.

Trapprenovering i Borlänge - renovera din trappa

Här nedanför återfinner du vår lista över företag som snickare, byggfirmor och byggföretag som kan hjälpa dig med trapprenovering i Borlänge. Listan omfattar 2 olika företag som uppges ha erfarenhet av trappor.

BBM i Dalarna AB
Gjutarg. 48
781 70 BORLÄNGE


Samuels Snickarservice AB
Hummelg. 10
784 35 BORLÄNGE

Annons:

Mer information om Borlänge - trapprenovering

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Kostnad för trapprenovering i Borlänge

Det är svårt att ange någon generellt genomsnitt för vad det kostar att utföra en trapprenovering i Borlänge eftersom kostnaden varierar mycket beroende på vilken typ av renovering eller lagning som behöver utföras på trappan. Bäst är det att ta in offerter från flera olika trappföretag och utvärdera vilket företag som bäst lämpar sig att anlita.

Här kan du lära dig mer om orten Borlänge.

Hittar du inte något passande företag i Borlänge som kan renovera din trappa? Leta då vidare efter andra företag i Dalarna.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta byggföretag och byggvaruhus som kan hjälpa dig med trapprenovering och trappor.